DAN GRADA SREBRENIKA

Poštovani sugrađani,

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate Svečanu sjednicu Gradskog vijeća u povodu 21.juna/lipnja – DANA GRADA SREBRENIKA. Svečana sjednica će se održati u kino sali Centra za kulturu i informisanje Srebrenik, u petak sa početkom u 11:15h.

Također u subotu 22. juna, na Gradskom trgu u Srebreniku će biti održan veliki koncert našeg Mirza Selimovic “Mirza svome gradu”. Budimo dio historije, dođite da zajedno obilježimo vraćanje statusa grada Srebrenika, jer Mirza Selimovic i njegovi gosti garantuju spektakl u našem gradu.

Gradonačelnik
Nihad Omerović

Poštovani sugrađani, Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate Svečanu sjednicu Gradskog vijeća u povodu 21.juna/lipnja – DANA GRADA SREBRENIKA. Svečana sjednica će se održati u kino sali Centra za kulturu i informisanje Srebrenik, u petak sa početkom u 11:15h.Također u subotu 22. juna, na Gradskom trgu u Srebreniku će biti održan veliki koncert našeg Mirza Selimovic "Mirza svome gradu". Budimo dio historije, dođite da zajedno obilježimo vraćanje statusa grada Srebrenika, jer Mirza Selimovic i njegovi gosti garantuju spektakl u našem gradu.GradonačelnikNihad Omerović

Gepostet von Nihad Omerović am Montag, 17. Juni 2019

Please follow and like us: