Hotel “Park” Srebrenik

Grad Srebrenik

75 350 Srebrenik

Tel. +387 35 645 820

LOKACIJA

Hotel Park smješten je u Srebreniku, na odličnoj lokaciji, magistralni put Tuzla-Orašje.
Hotel Park nalazi se na 23 km od Tuzle i 32 km od Brčkog. Međunarodna zračna luka Tuzla udaljena je 33 km od hotela Park.

HOTELSKE SOBE

Sobe hotela Park opremljene su klima uređajem, LCD satelitskom televizijom, mini-barom, sušilom za kos. U svim sobama omogućeno je besplatno i neograničeno korištenje WIFI-a. Sve sobe hotela Park odlikuju se funkcionalnim i modernim dizajnom koji osigurava udobnost i odmor u bilo koje doba. U zavisnosti od položaja sobe nude pogled na planine, vrt ili grad.

HOTELSKE USLUGE

Svim Gostima hotela su na raspolaganju i usluge pranja i peglanja rublja,čuvanja prtljaga, sef na recepciji hotela, usluga kopiranja i slanja faxa, room service, reant a car, turističke informacije itd. Naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvijek tu na raspolaganju za Vas i odgovorit će spremno na sve zadatke i izazove koje postavite pred njih. Recepcja je otvorena za goste 24h.

RESTORAN

Hotel Park ima savremeno opremljen restoran i svojom raznovrsnom gastronomskom ponudom, privlači goste ne samo sa područja TK, nego i mnogo šire. Restoran poslužuje razne specijalitete međunarodne kuhinje, počevši od grčkih, kineskih, italijanskih do tradicionalnih bosanskih jela. Ukoliko želite organizovati seminar, sastanke, vjenčanje ili neku drugu prigodu ovo je idealno mjesto za vas, jer svojim kapacitetima i opremljenošću može odgovoriti i najzahtjevnijim gostima

icon-car.pngFullscreen-Logo
Hotel “Park” Srebrenik

učitavam kartu - molimo pričekajte ...

Hotel “Park” Srebrenik 44.704023, 18.493627
Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *